Fanny Thorsberg

helg i göteborg

Publicerad 2009-08-31 18:42:45 i Allmänt,

kom hem igår 01:00-02:00 är lite trött nu ;-)) har haft sjukt kul med frida & mickis, jah höll på att garva ihjäl mejj när jag kolla på frida när vi åkte kanonen :') fifan (; köpte snyggaste kortet på mejj & mickis nä vi åkte balder iaf :M :*  och sverige vann finnkampen :o ((; <3 jah har haft så sjukt kul . (L) älskar er ;* kmr bildeer sen !

första dagen i skolan sög .

Publicerad 2009-08-20 17:55:01 i Allmänt,

ttjjuuuue ! =* första dagen i skolan sög ! men våran klass äger alla, den e bäst, de bara e så ;* och på tisdag ska vi ta skolfoto o: kupolen nästa ;-) nu kan jag inte träna och inte vara med på tävlingen i helgen för den fucking jävla ljumsken, och nästa helg blire göteborg ! <3  nu e jah astrött . gick upp klockan halv sex i morse -.- för jah skulle me ebba och gå ut med hennes minigris innan skolan -.-' och så skulle vi typ mötas kl sex och så vakna hon inte förs halv sju -.- hahah ebba ;-) <333 nu lyssnar jah på bästa låten, om ni vill veta vikken de är så får ni fråga ;b <3

puussss ;*

ffalun !

Publicerad 2009-08-17 22:05:12 i Allmänt,

falun söndag-måndag hos linda och erik, och harry potter ägde ! sen blev de en sväng t stan in på gina ;b blev ett linne, fast fanns inte de jag ville ha -.- ;p sen blev de ebba en liten stund vi cykla runt lite som vanligt (-: <3 och nu kom jah på att  jag fortfarande har på mejj ebbas armband som det står ebba på som jag testade och tydligen aldrig tog av mejj det .. xD jag älskar min syster, ebba hjorth meest ! *:

puss !

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela