Fanny Thorsberg

Julafton och lite sånt

Publicerad 2013-12-30 23:00:45 i Allmänt,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Märkte nu att jag borde ha lagt upp bilderna i en helt annorlunda ordning men, ni fattar? 
Lite bilder från julafton med stora tjocka släkten, avskedsfest med Lydia & mitt och Ebbas lilla biljardäventyr, min julklapp till Ebba & sedan lite mys vi hade på internatet innan jullovet med bland annat bowling, pizza & filmmys! 
pusspåer 
 
 
 
 
 

Sista fredagen år 2013.

Publicerad 2013-12-27 23:09:22 i Allmänt,

Och det har varit en bra fredag! 
För en gång skull en dag på detta lov som jag inte bara har legat hemma och degat på, idag har jag nämligen övningskört, träffat ebba, ätit tacos, övningskört, kollat på alice i underlandet. 
 
Dagens planer var alltså att jag & Ebba skulle gå och fika på smörgåsborden, (borden? boden? någon som vet??????) men våra planer raserades snabbt då vi kom dit och såg att det var stängt. Så vi traskade vidare till wiernan (haha säger man verkligen så?) där vi gav deras baguetter en chans, inte lika goda som smörgåsbordenboden, men godkända blev dom i alla fall! 
 
Efter att vi fikat skulle Ebba såklart till pickaboo och köpa godis, inget ovanligt. Sedan kom vi hem och Diana kom förbi en sväng, jag somnade, Ebba somnade, vi gick och handlade, åt gjorde tacos, åt tacosen, jag körde lite bil & sedan hem till soffan för att kolla på Alice i underlandet, aldrig sett filmen pga. att det konstigt nog aldrig blivit av, men bra var den! 5 av 5 toasters ;) 
 
Nu ska jag tvätta bort smink och sånt skit jag har i ansiktet för att sedan krypa ner i sängen och spela lite sims, kanske plugga lite. 
Som sagt, ovanligt bra dag, tur jag får min dos av Ebba lite då & då ♥
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela