Fanny Thorsberg

så jääla mysig dag

Publicerad 2013-01-31 23:29:05 i Allmänt,

idag har det varit första vårdagen, redan!! Solen värmde och gräset kom fram på visa ställen, vägen också, fåglarna kvittrade och ååh vad mysigt det var, så jag slutade 11.20 och drog med mig Hanna ut på en promenad till långbryggan, då solen självklart försvann....
 
 
 
 
haha lilla Kira in full action 
 
 
 
 
 
hahah, frussen hund!
 
alltså, när vi skulle gå hem så gick vi igenom campingen och när all snö har smällt så har det blivit enooorma vattenpölar över hela vägen haha, och lilla kira trodde hon skulle hålla för den porslinstunna isen då hon brast igenom och fick nästan lov att simma haha 
 
 
när vi kom hem somnade både jag & hanna framör tv:n och senare så åkte jag och nada och simmade lite, skönt var ordet! såå nu ligger jag i min säng och ska snart sova, har nyss frågat på fråga olle, haha åh det är så kul! 
jajajaj, imorgon åker jag heeem igen & på lördag ska jag gå på kupole med maja & erik, kulkul! 
Godnatt

hahaha sant

Publicerad 2013-01-30 22:51:10 i Allmänt,

 
nuuuuu har jag och Hanna nästan precis kollat på body of proof och (haahah var på väg att skriva aaand för jag trodde att jag var cool och pratade engelska) och jag har äntligen gjort klart min redovisning som jag hoppas blev bra, hoppashoppashoppas att det går bra imorgon också. 
Annars för att dela med mig lite av min vardag sådär så slutar jag 11.20 imorgon vilket är cpskönt en torsdag, dagen innan fredag liksom. Och på tal om fredag så hade jag tänkt att stanna här i Rättvik över helgen men kom ju på att min papi fyller år på lördag så jag lär väl åka hem och fira in käre far! 
Nu ska jag sova och jag hoppas verkligen att jag kan sova nu för jag har hållt mig vaken hela. dagen. och så övertrött som jag har varit idag så kan jag tala om för er att det var inte lätt! 
 
men ja, godnatt! 
(bara för det så kommer jag stanna uppe minst två timmar till.... lovar)
 
 

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela