Fanny Thorsberg

Stockholm nästa!

Publicerad 2013-06-26 22:40:50 i Allmänt,

Blir en spontan tripp till Stockholm imorgon med Ebba, gå-på-stan-häng under dagen och The script på grönan på kvällen!! Wanderfåll!!!!
Hoppas bara att vädret är på våran sida men med våran tur så ska nog inte det bli några problemas. 
 
Och på fredag åker jag till Falun och festar med Hanna någonstans i en stuga med några jag inte alls känner eller vet vilka dom är -förutom Hanna då (som självklart känner dom) vilket kan bli riktigt spännande och kul! 
 
 
oooch på måndag så kanskekanske jag och nada (om vädergudarna är med oss) tar tåget till rättvik för en dag på stranden med glass sol och baaad! 
 
Känner bara äntligen lite planering och någonting som händer! 
 
 
 
 

23.18

Publicerad 2013-06-24 23:18:19 i Allmänt,

Klantig som jag är så visade det sig att videon jag la upp var upplagd på privat haha så ingen kunde se mitt lillam mästerverk jag skapat på 10 minuter.... 
MEN, nu tror och hoppas jag att det ska kunna gå att se, annars får ni hojta till igen. 
 
Och nu var det väl egentligen meningen att jag skulle lägga upp massa bilder och berätta om midsommar men jag har inte hunnit med att föra över bilderna till datorn än + att jag tänkte göra en video av det med heho. Lyckades filma coh ta en hel del kort under kvällen så vi får se vad jag får ihop! 
 
Just nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, så kanske imån, eller i övermorgon, vi säger nästa vecka. haha 

holaa

Publicerad 2013-06-20 22:09:35 i Allmänt,

Oj vad det var länge sen jag visae mig här nu, men har ju sommarlov och då har man fullt upp! 
Har haft fullt upp nästan varje helg och chillat på veckorna, inte så dumt ändå. 
 
Så nu var det egentligen meningen att jag skulle lägga upp en massa bilder från senaste helgerna o.s.v...... meeeen kom på att jag kunde testa slänga ihop allt i ett istället och göra en video eftersom jag har imovie på min dator som är skit-bra-och-kul så ja, här har ni min första video haha. Är dock bara  bilder (och hade ingen annan låt än denna) så från och med nu vet jag att jag ska filma mycket mer och vem vet, det kanske blir en till film efter imorgon??? 
 
 
 

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela