Fanny Thorsberg

IDOL

Publicerad 2013-11-29 23:57:06 i Allmänt,

Är någonting jag inte tänker kolla på nästa vecka, tänker absolut inte sitta och slösa min tid på att kolla på någonting jag verkligen inte förstår haha.... 
Nej jag tycker inte om Kevin. 
 
För övrigt så övningskörde jag ikväll och det gick så jäääla bra, kör imån igen och till Rättvik på söndag förhoppningsvis, och på jullover blir det stenhårt plugg och övningskörning nästan varje dag. Fyller man 18 om 32 dagar så gör man *skryt*. 
 
 

Hurtiga

Publicerad 2013-11-27 16:46:12 i Allmänt,

IDAG, har det skett ett under, ett stort sådant. Emma Wanfors ska med mig ut och springa (!!!!) 
Efter det ska vi till och med gå och spela lite innebandy, och efter innebandyn blir det eventuellt bastning om jag orkar med det, är redan trött haha. 
För övrigt rullar livet på, första advent närmar sig, jullov, julfton, nyår, födelsedag.. aa men tanke på det så är nog livet rätt bra ändå. 
 
På fredag ska jag äntligen färga mitt hår, men ikke rosa. Denna gång får det bli lila! Kan inte bärga mig vill färga det nuuu. 
I helgen ska jag försöka fixa klart resten av julklapparna, färga min utväxt, ta ur löshår, sätta in nytt( förhoppningsvis) och klippa mig, fast det är ju inte jag som ska göra allt dedär på mig utan det är min kära kusin :*
 sedan ska jag övningsköra som en idiot och på söndag har jag mitt sista jobbpass innan jullovet. I'm a busy woman haha 
 
 
där har ni bild på min blivande hårfärg (förhoppningsvis blir det som jag vill) 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela