Fanny Thorsberg

SÖNDAG

Publicerad 2013-09-29 09:55:12 i Allmänt,

alltid lika tråkiga... men jag ligger åtminstonde inte hemma och är bakis idag vilket nästan hela hedemora måste göra med tanke på hur många det var som skulle ut igår, nej jag ska jobba jag! Vill bara börja nu så jag får bli klar någon gång, den här helgen har gått fort men segt, tråkig helg. Men nu efter denna helg är jag ledig tre helger i rad vilket ska bli så jäkla skönt, slappa lite & få ta igen tid med mina kära vänner som jag inte umgåtts med på väldigt länge nu känns det som. 
 
Nej nu ska jag göra mig i ordning och dra iväg mot jobbet sedan taggar vi för en ny skolvecka ω hahah rumpa

tjotjotjo

Publicerad 2013-09-27 17:45:14 i Allmänt,

https://soundcloud.com/cowmountainstudios/hello?utm_source=soundcloud&utm_campaign=mshare&utm_medium=twitter&utm_content=http://soundcloud.com/cowmountainstudios/hello 
 -Fridas låt är grym. lyssna vettja
 
Lite såhär har min vecka sett ut 
 
Elina som går i min klass och som jag även bor med går inriktningen hund och ska bli hundfrisör, så för någon dag sedan så tyckte jag att hon behövde öva lite så hon fick klippa Dea ;) blev huur bra som helst, dea blev nöjd hiho.
Jag har även passat på och hållt i en död liten ca 4 månaders gammal kalvbebis, min lärares man som jobbar på slakteri hade nämligen slaktat några kor som då var dräktiga så Anette tog med det till skolan för att visa haha, riktigt intressant faktiskt, jag var helt faschinerad.
 
 
 
 
Igår var jag och Nada ut på en mysig kvällspromenad och passade på och köra ett träningspass längst ut på bryggan hahaha, (vill inte ens veta hur det såg ut) men kul var det, en tjej som alltid får mig på bra humör haha ♥
 
Idag, var vi på studiebesök med klassen på strutsfarmen i borlänge och jääävlar vad stora dom är alltså och roliga haha, så jävla efterblivna..   Äggen är också otroligt jävla jättestora och och tjockt skal, längst ner är det en bild på ett ägg med en kyckling i som håller på och ska ta sig ut. 
 
 
 
När jag kom hem gick jag till mormor som hade fått finbesök av Karin & Walter, tog en snabb fika och sedan gick jag och Dea hem, snaaart kommer farmor och roffeo och hälsar på lite då vi ska bjuda dom på middag eftersom vi inte träffas så ofta. 
 
 
 
 
Förra veckan , så var vi på studiebesök i borlänge på katthemmet, det var helt underbart och jag blev såklart kär i en katt, hur gosig som helst var den, (längst ner till höger). 
 
 
 
 
Nu ska jag gå ner och fixa lite innan farmor kommer håjt
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela