Fanny Thorsberg

Midsommar, bråvalla, u name it!

Publicerad 2014-07-07 20:17:45 i Allmänt,

Oj vad längesedan det var sen jag visade mig här, mycket har hänt sen sist. 
- Jag och Emma var på medina på bowlingen i Rättvik, riktigt jävla rolig kväll, lärde känna mycket nytt folk och vi var fulla osm vanligt. 
- Jag blev äntligen klar med praktiken och fick äntligen sommarlov och flyttade hem igen
- Men först firade jag och Emma i Rättvik att vi fått sommarlov med tvådagars med en utav kvällarna på bowlingen då det bjöds mycket på tequila, åt oss såklart! 
- Andra dagen på sommarlovet fick jag jobb 
- Jag har firat midsommar,  firat min mamma som fyllt 49 & Ebba som äntligen blev 18
- Har även varit på Svenne rubins med Emma en sväng i säterdalen 
-Tredje veckan av sommarlovet åkte jag och mina finastebästaste vänner till Bråvalla 
- Firat Alice med tacobufé på kingen när det även var hennes tur att fylla 18 
- Jag har firat min mormor som fyllt 69 
- Oooooch jag har jobbat 
Midsomar ↑
Bråvalla ↓
 
 
 
 Måååste bara få berätta storysarna bakom några bilder, dom flesta är väl från spelningar, såg bland annat imagine dragons, Veronica Maggio ( och Håkan som surprisade hela publiken i deras låt hela huset) , iron maiden, the kooks, panda da panda, lana del rey, ron pope OSV. 
Många bilder är också från fyllestunder då vi var ute på äventyr på campingen. 
MEN, bilden på de tre papperstallrikarna där det står klunkedal var nämligen våran vackra uppfinning av skylt för vårat camp när vi inte hade någonting annat att använda, och namnet kom nämligen till såhär, (älskar hur det kom till därför måste jag berätta): jo, jag och emma hade inte ens kommit än, vi kom senare på kvällen under onsdagen, men diana, lydia, mattis, ebba & emelie hade kommit fram och slagit sig ner och börjat att dricka och spelat ölspel, så var det någon kommer inte ihåg vem, som skulle dricka upp resten i sitt glas (tror jag?) och mattis (tror jag haha? nu blev det väldigt oklart här, någon sa så i alla fall) klunk it all, då emelie och ebba trodde att han sa klunkedal och antagligen såg ut som två frågetecken. Så, då kom dom på den geniala idén att döpa vårat camp till klunkedal och ja, det var fan ett perfekt campnamn, det passade in i alla möjliga låtar och ramsor, tex. bira bira bira KLUNKEDAL! 
 
Sedan har vi ju dessa bilder på mig, diana, ebba & emma där vi har både stolar, toapapper och filtar med i bilden. Det var fan en bra kväll. (alla kvällar var bra men fan vad kul vi hade) Vi var så otroligt trött-fulla och klockan var väl kring sex på morgonen så det var ju egentligen inte så konstigt. Men, meningen var att vi skulle gå hem från långshyttebornas camp, gå på toa och sedan gå och lägga oss, men riktigt så blev det ju inte. 
Vi fastnade redan vi toaletterna då vi hittade en stooor förpackning med toalettpappersrullar och blev överlyckliga (eftersom vi i stort sett hade levt utan det den första dagen) och självklat skulle vi genast ta kort, vilket resulterade i typ 30 bilder på oss med toapapper. 
 
Har egentligen så många fler storys jag vill berätta men då kommer detta inlägg bli supermegalångt vilket det typ redan är så nej, detta får duga! 
 
 
 
 
I alla fall så har i stort sett halva sommarlovet har redan gått och jag känner att jag knappt har börjat mitt? Tiden går så sjukt fort så att en dag har gått förbi på bara en blinkning, känns det som. 
 
Så framför mig nu har jag i helgen:
- inflyttningsfest hos min syster
- logfest i pershyttan, som förhoppningsvis inleds med fotboll på brunnsjöliden? (hoppas på asbra väder!!!) 
 
ooooch till slutspurten:
- classic carweek vecka 31, längtar så. jävla. mycket.  Då blir det tältning och leva campinglivet för andra gången denna sommar med Emma. 
 
För övrigt har det varit så äckligt jävla cpvarmt idag, alltså kvavt som fan. Nästan så det skulle vara skönt med lite regn och åska nu. 
Kom hem från jobbet vid två och orkade inte ens gå ut, la mig i sängen och kikade på gossip girl istället tills jag somnade haha. Men som det barn jag är så flög jag upp när jag hörde glassbilen utanför och lyckades få mamma att köpa inte bara ett paket glass utan två <3 
Nu funderar jag nästan på att dra ut på en liten springtur, vilket antagligen inte kommer hända men ändå, hade varit skönt, tanken som räknas eller? he he.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela