Fanny Thorsberg

Trasig mobil

Publicerad 2014-03-21 10:28:00 i Allmänt,

 
 
Nu är det ju så att klantfanny har varit i farten och tappat sin mobil i backen så skärmen sprack och ingenting funkar, så nu har jag min gamla mobil i ungefär en månad tills mitt abonnemang går ut då jag ska köpa en ny, så tills dess blir det snålt med bilder
 
 

Studiedag imorgon

Publicerad 2014-03-09 23:02:52 i Allmänt,

Imorgon åker jag till Borlänge med Nathalie och chillar lite på kupolen för att sedan traska vidare mot tatueringsstudion, för jag ska tatuera mig. Imorgon, äntligen, börjar bli lite smånervig.. 
 
För övrigt så har jag spenderat nästan hela min helg med Diana, i fredags efter let's dance orkade varken hon eller jag vara själva längre så jag tog mig ut till Vikmanshyttan & i lördags var vi ute i stort sett hela dagen i solen vilket var så jävla skönt. 
Till kvällen hade jag inte planerat någonting förutom att ligga hemma och slappa men istället drog jag, Diana & Ebba ut på roligheter och kom inte hem förs halv åtta i morse pga. en viss Ebba var väldigt envis och skulle äta frukost på donken klockan sju :) haha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(någonstans här började vi tröttna på seriösa bilder)
 
 
 
 
övertrötta och jävliga ↓
 
 
 
 
 
Shittans vilken bildbomb det blev nu kände jag, tänkte göra collage kände att det hade blivit liite smidigare men orkade inte haha... Jag har hur som helst haft en mycket bra helg! Tycker om livet lite sådär lagom just nu. 
pyss
 
 
 
 

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela