Fanny Thorsberg

HELG

Publicerad 2014-05-11 12:06:00 i Allmänt,

Ja jag är sämst på att blogga, nu vare sagt. 
Har haft fullt upp dom senaste månaderna med både skola och livet, men nu har jag precis avslutat min första vecka av sex med praktik innan det blir sommarlov, är just nu på orsa björnpark och det är fan skitkul, efter det blir det skånes djurpark och sedan två veckor i skolans ladugård, segt men ändå skönt att få vara här i Rättvik. 
Igår var jag helt slut efter en vecka med jobb och slit och efter att ha gått upp halv sju varje morgon.. men det hindrade inte mig och Emma från att härja som bara vi kan, det märktes att vi hade varit borta från varanda ett tag med andra ord! 
Nu har jag precis varit och sprungit och med turen som alltid står på min sida så lyckades jag väl självklart hamna på samma bana som det är tävling på just idag hahah, dök upp mer och mer folk som stod och hejade? Så tog det smarta beslutet och vek av. 
Nuuuuu ska jag hoppa in i duschen för att sedan snabbpacka lite och sen åka till Hedemora för att hämta lite saker sedan åker jag upp till Mora imorgon och på måndag är jag i Orsa igen! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela