Fanny Thorsberg

Söndag kväll

Publicerad 2014-11-09 22:50:30 i Allmänt,

Japp då var det söndag igen men söndagsångesten fyller inte lika stor panik ikväll som den ibland kan göra.  Har ägnat senaste timmen åt att skriva klart lite skolarbeten som jag missat då jag varit sjuk, så nu ligger jag förhoppningsvis inte efter för mycket och kan ta igen det jag ligger efter med, kommer bli en jobbig vecka but I can do it. 
För övrigt känns det som varenda muskel i hela kroppen är helt slut och skriker efter sömn, trots att jag bara jobbat idag men det tar på krafterna att vara i en varm simhall med ungar runt omkring sig en hel dag också haha. 
Är faktiskt lite taggad på typ allt nu efter jag varit sjuk, taggad att ta igen i skolan så jag inte hamnar efter mer, taggad att kicka igång träningen igen, typ så. 
Helgen spenderade jag för övrigt med Fredrik, vi myste till det med en film, The other woman (asjävla bra och rolig film!!) med lite popcorn, chips godis och cola, det behövdes. 
 
Fetaste och godaste kycklingsalladen gjorde vi också i torsdags när jag kom tillbaka till Rättvik som vi sedan levde på i typ tre dagar hahah 
 
Haha avslutar detta inlägg med en såndär underbart charmig skrattbild på mig och Emma, pusspuss 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela