Fanny Thorsberg

Snart höstlov

Publicerad 2014-10-23 15:35:26 i Allmänt,

Snart är det höstlov och det är väldigt behövligt för min del.. få lägga skolan åt sidan i en vecka i alla fall. 
 
Sitter just nu i min säng coh funderar lite, ska alledes strax ta mig upp och städa åt råttorna sedan dammsuga lite här i lägenheten så det är fräscht här innan vi åker hem på lov. Senare idag drar jag iväg på spinning med Fredrik, för övrigt har jag vääärldens träningsvärk i både armar, ben, rygg, axlar & händer?!?!? efter boxningen, jäklar vilken bra träning alltså, och bra att ta ut lite ilska på haha. 
 
I helgen var jag i Falun och fira Felicia som fyllt 18, vi åt på restaurang och åt tårta sedan bar det av mot etage! Blev bara jag, Diana & Felicia som drog till etage men blev lika kul för det, var jättekul att få umgås lite igen. 
På lördagen var jag och firade min numera 95 (!) åriga gammelfarmor och åt en hel den smörgåstårta och på söndagen jobbade jag innan det bar av till Rättvik igen! 
 
 
 
 

LEDIG IMORGON!

Publicerad 2014-10-15 22:50:00 i Allmänt,

Älskar torsdagar, då har jag klarat av dom helt klart jobbigaste dagarna av veckan och förtjänar att vara ledig. 
För övrigt så har mitt liv varit lite, eller väldigt surt idag. Hade nämligen prov som jag knappt pluggat till pga. varit så svårt så gav upp lite där ett tag.. Gjorde provet idag och fick F. MEN hade klantfanny inte haft så bråttom och läst fel och skrivit tvärsom på en fråga hade jag klarat det haha..... så jävla surt. jaja livet går vidare ;) 
 
Efter skolan var jag hem till Hedemora och lämnade Dea, åt lite och sedan var det bara att hoppa på nästa tåg till Rättvik igen haha, här var det bråttom. 
Nu sitter jag i sängen efter att nästan nyss ha kommit hem från en promenad med Emma, mysigt! 
 
Hittade en länk på twitter från radioplay som alltså har spelat inte hela Lana Del Reys konsert på Bråvalla, ja jag var där. Sitter och lyssnar nu. Ryyyyser. Så bra alltså, gillar ni Lana ska ni helt klart lyssna på detta, det var så otroligt bra och magiskt alltså går inte ens att beskriva, vill bara tillbaka!! 
Spola till 21.30 om ni vill höra på någonting riktigt bra, då sjunger hon born to die, helt. jävla. magiskt. 
 
http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/453572?programid=4564 
 
Nu ska jag tända lite ljus, poppa lite popcorn och mysa ner mig i sängen och kolla på lite serier, finns det något bättre? Neeeeee. 
 
 

seriös tjej

Publicerad 2014-10-13 21:57:16 i Allmänt,

Ja men då var väl i alla fall dendär jobbig måndagen över, nu är det bara tisdag onsdag torsdag & fredag kvar, hehe. 
Sitter just nu och väntar på att paradise hotel ska börja vilket det gör alledes strax så är väl dags att jag springer ut och slår mig ner i soffan, ah vetinte ens vad jag ska skriva lol 
 
 

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela