Fanny Thorsberg

SÖNDAG

Publicerad 2014-10-12 21:25:54 i Allmänt,

uschhh känner mig inte alls speciellt redo för en ny skolvecka men vad gör man inte, veckorna går ju rätt fort i alla fall. 
Helgen gick precis åt det jag sa, bara chilla och ta det lugnt, har blivit en del långa mysiga promenader med Emma & Messi i solen, lite nyckelletande i mörkret då jag trodde att jag tappat min nyckel när den i själva verket låg i Emmas bil, lite agilityträning, lite bilåkning, lite serietittande ja lite sånt nivet. 
Nu sitter jag och gör läxor inför morgondagen, alltid i sista sekund. Annars är jag hur trött som helst efter min och Emmas två-timmars promenad idag i skogen, då vi även gick vilse vilket vi nu börjar bli kända för tror jag haha..  så ska nog sova så fort som jag blir klar med det här så man kanske är lite pigg i morgon, och hoppas fan att det inte regnar för fan vad jag hatar regn vid den här årstiden!!! Då vill jag hellre ha snö .
 
Massa fina bilder från promenad både igår och idag, några bilder har Emma tagit med systemkameran några har jag tagit men min mobil heHE. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela