Fanny Thorsberg

LOVLOVLOV

Publicerad 2015-04-01 15:45:45 i Allmänt,

Fyfan vad skönt, en och en halv veckas lov är precis vad jag behöver nu då jag kan få ta det lite lugnt hinan andas lite nu i alla skolstress då ca alla uppgifter kommer på en och samma gång och kunna ta mig tid på att försöka få lite klart.. 
Just nu ligger jag i sängen och chillar, funderar på att ta en liten tupplur innan jag ska dra iväg och träna lite senare, tror jag börjar bli lite förkyld då jag hade ont i halsen i morse och haft lite småont hela dagen och jag HATAR verkligen att ha ont i halsen så hoppas det går över så jag inte blir sjuk över lovet istället. 
 
Satt idag med mina kära klasskompisar och insåg att nu är det lov, sedan går vi 2 veckor i skolan innan det är dags för 4 veckors praktik, så där går en hel månad bort, innan detta ska alltså alla skolarbeten och alla rester vara klara för sedan sätts betygen och sen drar vi iväg till Ayia napa, sedan är det bal som gäller och studenten nästa, vart tog tiden ens vägen????? Inte konstigt att jag är stressad angående allt i mitt liv jsut nu. 
 
Nu har jag i alla fall fått över lite bilder från förra veckan då jag och Emma var i Stockholm och hade det bra så tänkte dela med mig lite av det. ↓ :) 
 
 
 
 
 
Förbandet som var Tinie Tempah ↑ 
 
Och käraste The script ↓ Känner bara ta mig tillbaka. De hade en underbar ljusshow, helt fantastik var den verkligen precis som dom och det blev väldigt många fina stunder till låtar som man har så otroligt mycket känslor till så det går liksom inte ens att beskriva. 
Ett helt underbart bra liveband är dom verkligen, dom berättar om några om sina låtar varför/hur dom gjort dom och vad de relaterar till, känslor osv. PRECIS som ett band göra det gjorde dom, dom skapar liksom en riktigt relation mellan sig själva och publien. Grymt bra var dom verkligen. 
 
 
 
 
Denna mat kan nog ha varti det godaste jag ätit i hela mitt liv?? Alltså det var så gott så jag kan fortfarande inte släppa det?! Går fortfarande och tjatar om hur gott det var haha. 
Detta var alltså dagen efter när jag och Emma hade checkat ut från hotellet och gick runt på stan och strosade, letade efter ett passande matställe och hittar detta där det var japansk, kinesisk och thai-buffé 😍
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela