Fanny Thorsberg

Läxor

Publicerad 2015-02-28 22:28:00 i Allmänt,

Det här med läxor är nog inte riktigt min grej och har aldrig riktigt varit heller haha.. 
Har alltså haft hela lovet på inte bara en vecka utan två veckor på mig att göra mina läxor och här sitter jag och har fortfarande inte gjort dom. Ändå har jag setat här hela kvällen nu men grejerna framme men har fortfarande inte gjort någonting, hopplöst fall. 
 
Idag har jag i alla fall jobbat i stort sett hela dagen, när jag slutade var det bara att gå hem och sedan följde jag med Lydia till Vikmanshyttan för att hälsa på Josefin och hennes lilla bebis, och gud va bebissjuk jag blev, goare får man ju verkligen leta efter, är så avis på dom som får gosa med en liten söt bebis varje dag haha 😍
Sen vad det väl meningen att jag skulle hem och äta bara och återvända till Lydia men riktigt så blev det väl inte haha, jag deckade nämligen av i en och en halv timme på sängen först och vaknar sedan upp och är dödstrött, så stannade hemma med tanke på mina läxor som jag så fint inte kastat en blick på än. 
Men nu blir det nog snart att gå och lägga sig med tanke på att jag ska upp och jobba imorgon också då det är simskolan som gäller, är väl kanske inte så jättepepp just nu men cash is king hehehe ;););;));) 
 
Idag fyller även min lilla gulleplutt till hund 4 år ♥
 
 
 
 
 
 
Haha alltså så sjukt hur man kan älska ett djur så mycket. 
GODNATTTT

Åka tåg

Publicerad 2015-02-25 20:10:19 i

Jag har haft svårt för att bestämma min för om jag tycker om att åka tåg eller inte. Blir det för mycket fram och tillbaka är det bara jobbigt, ibland är det som terapi med lite musik i öronen eller så blir det alldeles för mycket övertänkande som leder till ångest. 

Men för att tänka bort den där ångesten lite så sitter jag istället och tänker på hur mina kommande månader ser ut och dom ser underbara ut, vilket verkligen glädjer mig för då slipper jag dom där långa dagarna som blir till veckor och sedan månader utan att det händer någonting, man har liksom ingenting att leva på.
Ingenting att se fram emot och längta ihjäl sig till, men det har jag verkligen. 

Studentkryssningen

Publicerad 2015-02-25 14:34:00 i Allmänt,

Är nu hemkommen från studentkryssningen och känner att dagarna gått väldigt fort nu helt plötsligt, sitter och lyssnar på Ed Sheeran och kommer på mig själv med att tänka att det bara är början på veckan och att vi har en hel vecka kvar att njuta av innan skolan börjar när jag sedan kommer på att det är onsdag och imorgon ska jag och kolla på VM med pappa, sedan ska jag jobba både lördag & söndag, och i nästan samma ögonblick som jag inser det så kommer jag på att jag borde göra mina läxor innan skolan börjar igen. Helt plötsligt var det inte alls mycket kvar av denna vecka och jag hade inte längre mycket tid alls till att slappa, egentligen. 
 
Anyway, studentkryssningen var kul, när jag tänker efter har jag lite svårt att sammanfatta den, vi dansade och sprang runt i olika hytter, åkte hiss, sprang i trappor, letade efter varandra, sjöng, drack och träffade människor man kände i stort sett hela tiden. Det kan nog ha varit det bästa, vart man än gick så träffade man någon man någon bekant som man antingen drog och dansade med eller bara gav en snabb kram till för att sedan springa vidare. Kan vara lite besviken på alla grejer som vi hade planerat som inte blev av, tex. att sjunga karaoke. Man tänkte liksom att vi ska bara dansa en liten stund till och sedan var klockan felt plötsligt 4 och vi hade nästan inte gjort någonting annat. Men självklart hade vi hur kul som helst ändå med mycket skratt tack vare bra och roliga människor! 
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv, borde gå och duscha och jag borde diska. Men just nu känner jag för att bara ligga kvar i sängen och kanske försöka göra lite läxor. 
 
Tänkte sammanfatta med lite bilder från veckan, i fredags var jag på middag hos min syster tillsammans med mina kusiner, riktigt kul och mysigt var det, och sedan lite bilder från självaste kryssningen.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Önskar verkligen att jag hade tagit fler bilder, det är någonting jag har blivit sjukt dålig på och vilket man verkligen vill ha för det är så kul att kolla på sådär i efterhand haha.. 
 

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela