Fanny Thorsberg

Är det något som stör dig?

Publicerad 2015-02-17 11:00:00 i Allmänt,

Är det någon som gör ditt liv surare? Bittrare? Sämre? 
Ta bort den personen från ditt liv, sluta umgås med någon som gör att du mår sämre. Du hör väl själv hur det låter? Varför ska du umgås eller dras med någon du mår sämre av? Haha det är faktiskt skrattretande när jag tänker på det. 
Radera från facebook, sluta följ på instagram och ta bort på snapchat. 
För varför ska du sitta och kolla på personens profil/bilder/snapchats när du ändå bara blir arg eller ledsen när du kollar på den? 
Nej, det finns ingen mening med det. Det är inte till någon nytta. Och jag kan lova er att det känns 1000 gånger bättre när ni äntligen har tagit det där steget och faktiskt insett att nej det kommer aldrig bli bra igen eller nej den här personen är faktiskt inte bra för mig och jag vill inte ha någonting med den att göra. Du kommer att känna dig så mycket starkare och nästan lite oslagbar. 
 
Samma gällande saker som du stör dig på i din vardag, att du kanske inte gör dina läxor i tid eller att du aldrig kan ta tag i det där jäkla körkortet? Eller att du varje dag tänker att gud jag måste börja träna, men du gör det aldrig. 
Ta tag i det bara, ta tag i ditt liv. 
 
Och nej jag är inte heller så bra på detta med att ta tag i saker angående mitt liv, men jag försöker och jag är under full process kan jag lova. 
Jag kanske inte har tagit tag i att göra mina läxor eller att plugga på ett prov i tid än, och inte heller har jag lyckats skicka in den där jobbansökan eller tagit körkort än heller. Men jag har kommit igång med min träning, och inte trodde väl jag att jag någonsin skulle få den där känslan att faktiskt vilja gå och träna igen. Nej det trodde jag faktiskt inte att jag skulle gå någonsin igen, rättare sagt så hade jag nästan gett upp hoppet. Jag var säker på att jag varje gång jag skulle träna skulle få släpa mig själv till gymmet. Att jag aldrig skulle kunna gå dit av ren vilja, men vad gör jag nu? Jo jag går dit med ren vilja, för att jag vill och för att jag blir stolt över mig själv. Det är nog det bästa. Att känna sig stolt efteråt. 
Min kloka pappa brukar säga så som att "Det finns ingen som kan göra någonting det åt det förutom du, du måste helt enkelt göra det själv för annars kommer det aldirg bli av". Och han har tamefan rätt, han är klok han, min far. 
Och jag lovar att jag jobbar på att tag i resten av mitt liv också, men allting kan inte hända på en gång, även om jag kanske lite för ofta önskar att det kunde vara så.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela