Fanny Thorsberg

Fredag

Publicerad 2015-02-20 12:58:00 i Allmänt,

Dagens planering ser ut såhär: 
 
 
Har hittils hunnit gå ut med hunden i detta otroligt blåsiga väder, trodde ett tag när jag gick efter vikmanshyttevägen att jag skulle blåsa in i en bil som åkte förbi.. 
Nu håller jag på och gör mig i ordning sedan bär det av mot moster för att hälsa på tillsammans med Julia, efter det drar jag mig hemåt med Julia för att hjälpa henne inför kvällen. 
Snart är det studentkryssning också och jag är såå taggad, dels för att jag får träffa Emma som varit utomlands i en vecka och dels för att jag tror (vet) verkligen att det kan bli riktigt roligt! 
Vad jag ska göra resten av lovet har jag inte riktigt planerat, har haft tankarna kring om jag ska lägga mig tillgänglig och kanske ta åt mig lite jobb eller om jag bara ska chilla, men har inte riktigt bestämt mig än, det lutar mest åt att chilla. På torsdag ska jag i alla fall och kolla på VM i Falun med papput. Lite så ser min vecka ut, kul va? 
Nä 
Har för övrigt lite beslutsångest över hur mycket pengar man ska ta med sig till studentkryssingen? Har ju inte en aning med hur mycket jag kommer göra av med, vill heller inte ha med mig för mycket för då kommer jag antagligen att göra slut på allting haha.. 
Jaja, ha en bra fredag everybodaaaaj! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela