Fanny Thorsberg

Lars Winnerbäck är bra han, och mycket tankar har han nog med

Publicerad 2015-02-02 00:59:03 i Allmänt,

Nu är det en sån där kväll igen. En sån där kväll när skolböckerna ligger på sidan av sängen och suger åt sig blickar men får ingen riktig respons. 
En sån där kväll när det suger ihop sig lite i magen av ånger när man kommer på att man har skolarbeten att göra och man vet att man kunde ha gjort dom för längesedan. 
En sådan där kväll när man har så mycket att göra, att man skiter i det och sätter sig och skriver istället. 
Jag får liksom ingen ordning på mitt liv, som Lars Winnerbäck så klyftigt sjunger i låten Jag får liksom ingen ordning och ja, jag kan faktiskt relatera till mig själv i just den versen rätt så jävla bra, faktiskt. 
Det kan va så förfärligt, det kan va för bra. 
Och där gick ännu en minut där jag kunde ha tagit upp läxboken och slagit upp hur jag ska skriva en bokrecention, men jag gjorde det inte. Och jag kommer sorgligt nog antagligen inte göra det på de närmaste 20 minutrarna heller. Jag kommer bara fortsätta att kasta trötta, utmattade, "jag orkar inte jag vill inte" blickar på böckerna som ligger där, så att dom eller min lärare, kanske ska förstå imorgon. 
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd 
Hur är det möjligt att tänka så mycket som jag gör vissa kvällar? Brukar jag tänka när liksom tankehjulet börjar att snurra igång i mitt huvud, självklart snurrar det hela dagarna men det går igång väldigt mycket extra på kvällar som dessa. Och gud, vad mycket korkade tankar man faktiskt har ibland. Och gud, vad mycket förstånd jag har förskingrat. Det är ju nästan så man inte har något kvar. 
Det är lätt att se hur sjuk man en gång var, när såren läker, och regnet känns 
Det finns så otroligt mycket man ångrar, och jag har sagt så många gånger att om jag kunde spola tillbaka tiden och "göra om & göra rätt" så skulle jag absolut göra det. Utan tvekan. Men när det där fina och det där som är lite bättre kommer och som faktiskt börjar att läka dina sår, så börjar jag nästan tro att det inte behövs längre, för då var det förut och det börjar att glömmas bort. För jag börjar tro att det finns bättre saker att tänka på och det faktiskt går, att läka sår. 
Gör din tolkning häll mig full med svar, rita figurer & dra en gräns 
Ja, lite knäpp är jag nog ibland. Men ni får nog faktiskt tycka vad ni vill för jag bryr mig inte så mycket, ibland har jag liksom inga egna gränser. Men när jag tänker efter så har nog inte Lars Winnerbäck det heller. 
 
 
Lars Winnerbäck – Jag får liksom ingen ordning

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela