Fanny Thorsberg

Läxor

Publicerad 2015-02-28 22:28:00 i Allmänt,

Det här med läxor är nog inte riktigt min grej och har aldrig riktigt varit heller haha.. 
Har alltså haft hela lovet på inte bara en vecka utan två veckor på mig att göra mina läxor och här sitter jag och har fortfarande inte gjort dom. Ändå har jag setat här hela kvällen nu men grejerna framme men har fortfarande inte gjort någonting, hopplöst fall. 
 
Idag har jag i alla fall jobbat i stort sett hela dagen, när jag slutade var det bara att gå hem och sedan följde jag med Lydia till Vikmanshyttan för att hälsa på Josefin och hennes lilla bebis, och gud va bebissjuk jag blev, goare får man ju verkligen leta efter, är så avis på dom som får gosa med en liten söt bebis varje dag haha 😍
Sen vad det väl meningen att jag skulle hem och äta bara och återvända till Lydia men riktigt så blev det väl inte haha, jag deckade nämligen av i en och en halv timme på sängen först och vaknar sedan upp och är dödstrött, så stannade hemma med tanke på mina läxor som jag så fint inte kastat en blick på än. 
Men nu blir det nog snart att gå och lägga sig med tanke på att jag ska upp och jobba imorgon också då det är simskolan som gäller, är väl kanske inte så jättepepp just nu men cash is king hehehe ;););;));) 
 
Idag fyller även min lilla gulleplutt till hund 4 år ♥
 
 
 
 
 
 
Haha alltså så sjukt hur man kan älska ett djur så mycket. 
GODNATTTT

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela