Fanny Thorsberg

Tisdag och LOOOV

Publicerad 2015-02-17 10:11:35 i Allmänt,

Jag ligger alltså just nu i min säng, har fått sportlov (fick lov igår istället för idag hihi) och har full möjlighet att kunna sova ut riktigt min första dag på lovet, men jag vaknar halv nio av att jag måste gå upp och kissa, kollar sedan mobilen och kan inte låta bli att kolla instagram, twitter, facebook.. ni vet allt det som man kollar så fort man vaknat på morgonen. 
Det slutar med att jag ligger och lyssnar på Hanna Friberg och Ellinor Löfgrens podcast #Måndagspepp och ligger och spelar candycrush. Men alltså gud vad bra dessa tjejer är alltså, kan nästan inte riktigt förklara. Jag som följer dom på både twitter, instagram och deras bloggar älskar verkligen dessa 2 tjejer. 
Alltså ÅH vad bra dom är, dom sätter ord på saker och ger bra tips och dom peppar framförallt. Sen kanske man måste ha följt dom lite innan som jag så man vet lite om personerna och vilka dom är, hur dom är osv. kan vara ganska tråkigt att sitta och lyssna på några man inte vet någonting om annars, så brukar i alla fall jag tycka. 
Meeeen, jag länkar ändå, utifall liksom. I första poden pratar dom mest om hur dom lärde känna varandra, lite om sig själva, att resa, att plugga vidare efter skolan, om förändringar och om positiva tankar. 
I den andra poden har dom en kille som gästar som de pratar raggningsrepliker med, hur killar tänker när de raggar, hur tjejer tänker vs. hur killar tänker, hur en tjej vet att en kille är intresserad, ja hur man ska tänka osv. 
Riktigt bra alltså, älskar dessa tjejer. 
 
https://itunes.apple.com/se/podcast/mandagspepp-med-hanna-ellinor/id965758193?mt=2&ign-mpt=uo%3D4
 
 
Nu ska jag fortsätta ha en mysig ledig morgon, äta frukost och sedan ska jag iväg och träna lite med min fina vän Fredrik, sedan har jag hela dagen på mig att städa lägenheten (får väl se hur det går) och så ska jag hinna med och handla också. 
Ha en bra dag guys! 
 
Alltså Duffy, Lydias söta hund som alltid ser lika skeptisk ut på alla bilder haha..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela