Fanny Thorsberg

Kvällsfunderingar

Publicerad 2015-01-31 23:53:00 i Allmänt,

Har setat och försökt skriva inlägg på inlägg nu men ingenting blir riktigt som jag vill. Jag bara kastar ur mig en massa ord och meningar som bildar olika känslor som jag ömt försöker uttrycka mig med. Men det blir inte riktigt bra för jag känner att det inte hör hemma här. 
Men jag älskar att skriva, att bara skriva av mig utan att jag knappt märker av själv vad jag skriver. Man låter liksom bara tankarna flöda. Sitter man och tänker kommer man inte fram till någonting. 
Just nu sitter jag på mitt gamla rum här i Hedemora, dedär rummet som väldigt ofta har den där kraften att kunna sätta igång mina tankar, ibland lite för mycket. Jag hör råttorna på vinden som springer alledes ovanför huvudet på mig emellanåt, vetinte om jag ska tycka att det är äckligt, läskigt eller nästan lite mysigt. Ibland blir jag arg när jag hör dom och dunkar till i taken så hårt jag kan med armen, det brukar aldrig hjälpa. 
Jag borde egentligen lägga ner min dator och sova nu, för imorgon är det jobb som gäller igen efter några veckors slappande och lite alltför fattig. Men det är ju alltid när man egentligen borde sova som man inte göra det, det är ju mycket roligare att sitta uppe halva natten och stirra in i en lysande dataskärm istället. 
Borde egentligen ha gjort klart mitt plugg denna kväll också, men vet ni vad jag har gjort istället? Jag har legat på soffan och sovit, kollat på serier, ätit b&j och proppat i mig naturgodis. För jag kan ju i alla fall hoppas på att det kommer att ge mig lite bättre betyg i alla fall. 
Detta inlägg blev ju inte riktigt alls som jag tänkt mig, men så kan det gå när man bara skriver ibland. Det behövdes i alla fall och nu ska jag nog sova. Kommer antaligen att sitta uppe i minst 10 minuter till och kika runt på lite annat "kul" som verkligen äe "jätteintressant", som att bläddra upp och ner i facebook-flödet ca tre gånger. 
 
Godnatt på er 
 
 
 
 

Glad på livet

Publicerad 2015-01-30 14:14:33 i Allmänt,

En vanlig fredag blev helt plötsligt till världens bästa fredag föööör attttt ↓↓↓↓↓↓↓
 
 
 

What are you waiting for?

Publicerad 2015-01-29 18:39:23 i Allmänt,

Jag ville skrika, slå, springa. 
Alla de tusen känslor som man inte vet var man ska göra av kommer krypandes igen, det känns som legat nerpackade någonstans långt bak i mitt huvud men nu när luckorna har börjat öppnats igen och det är fritt fram. 
Vart gör man av dom som man inte vet hur man ska hantera? 
 
Var ute på världens behövligaste promenad nyss trors slasken som föll från himlen samtidigt som den täckte marken, jag gick rakt ut genom snön fast jag visste att jag skulle bli blöt och där stod jag och bara stirrade ut i mörkret och undrade vad som fanns där fast jag egnetligen visste, bara vatten, vatten nästan så långt ögat kan nå och sedan land långt där borta någonstans.  Sjöng gjorde jag också, ute på långbryggan, helt ensam bara jag & musiken, och kylan. 
Imorgon är det fredag vilket är skönt, har endast en lektion vilket är väldigt skönt, älska fredagar. 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela