Fanny Thorsberg

Hallå augusti är snart slut??? ????????

Publicerad 2015-07-29 19:14:00 i Allmänt,

Shiiiiitpommesfritezzz vad dagarna/veckorna/månaderna/allt rinner iväg. 
Har nu varit ledig i två dagar och har gjort typ, ingenting? Ändå har båda dagarna bara gått och gömt sig någonstans känns det som. 
I fredags var i alla fall jag och Lydia på bio och det var roligt. 
Nu tänkte jag att jag skulle njuta av min lediga kväll innan jag jobbar två dagar igen och göra popcorn och kolla på någonting bra. Är även ledig i helgen och vill göra någonting kul så om någon är intresserad kontakta mig via fb eller ring/smsa 070-7749686. Haha hejdå. 
 
 
 

Det handlar om dig

Publicerad 2015-07-23 23:31:00 i Allmänt,

Sitter just nu på mitt nystädade rum (mycket ovanlig händelse) och funderar över det mesta. Funderar över hur hösten kommer se ut för mig och funderar på vad som hade hänt om inte det som hände hänt. Jag saknar honom och henne och allt och jag saknar sena kvällar i Rättvik med musik i öronen och en promenad ut på långbryggan. Jag saknar dom dagar och kvällar och nätter då jag bara älskade allt och jag visste att allt skulle bli bra. Jag saknar det som var förr men jag ser fram emot det som ska komma, även fast jag inte riktigt vet vad jag väntar på helt ärligt.Jag är arg. Ibland känner jag hur ilskan nästan rinner över när jag tänker på det. Du är ju dum tänker jag ibland och ibland vill jag bara smälla till dig och säga fuck you eller nåt men jag menar det egentligen inte, det är mest den där dumma ilskan som tar över och döljer mina sorgsna besvikna jävla tankar över hur fan det kunde gå som det gick. Vetinte riktigt hur jag ska göra. Ska jag låtsas som ingenting, eller?

Ibland känns det som att jag typ gräver mig djupare och djurpare in i mitt eget huvud så jag knappt har någonting kvar. Jag gräver mig så djupt in i mitt eget huvud så jag blir irriterad på det mesta runt omkring mig. Jag grubblar. Över det mesta. Och jag mår inte helt bra fast jag egentligen gör det, fattar ni?

Det är väl komplicerat.

Veronica Maggio – Alla mina låtar

 

Kvällstankar och sånt

Publicerad 2015-07-22 23:52:36 i Allmänt,

I tre dagar har jag jobbat nu och jag känner mig redan utbränd och rä så lycklig över att jag är ledig dom två kommande dagarna, och för att jag ska klippa mig imorgon och äntligen få ha tid att gå till biblioteket och låna böcker, fan va nördigt. 
Ikväll har jag varit ute på en kvällspromenad med Lydia, precis som igår kväll. Kvällspromenader är fan bland det bästa som finns. 
Inte kan jag sluta köpa kläder heller fast garderoben inte tillåter det eftersom jag inte ens har plats för dom kläder jag har och fastän att konton börjar att skrika känns det som. Får ju aldrig nog, behöver mer? 
Och så går jag och drömmer om att få tatuera mig inom en snar framtid och om att få flytta in i en egen lägenhet och köpa egna saker och ha det fint och mysigt och trivas bra.
 
Nu ska jag titta på Walking dead (om vårat supersega internet här hemma tänker tillåta det) och fortätta äta upp min numera halvfulla popcornskål. Eller ja ska ju inte äta skålen utan popcornen om ni fattar. 
 
Hade 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela