Fanny Thorsberg

Ett halvår som varit det bästa i mitt liv

Publicerad 2015-06-23 23:33:10 i Allmänt,

Det har nu gått en vecka sedan jag tog studenten och jag har fortfarande svårt att ta in det. Väldigt svårt rättare sagt. Jag lever lite med tanken på att jag har sommarlov och ska tillbaka till skolan i höst, men riktigt så är det inte och det vet jag ju egentligen. Jag har numera flyttat hem från Rättvik och ut ur våran lägenhet, den som var min och Emmas, för gott. Jag har gått mina 12 år i skolan och jag är nu en så kallad nykläckt student och det är nu det är meningen att jag ska börja jobba, flytta hemifrån på riktigt och börja leva det riktiga vuxenlivet. 
Det är DET jag har svårt att få in. Att jag numera inte kan ha skolan som en trygghet med alla mina kompisar som jag träffar varje dag. Det är nu jag på riktigt måste söka jobb och köpa egen lägenhet och till och med flytta till någon ny skrämmande stad där jag inte känner någon eller några. Sedan ska jag klara mig helt själv på mina pengar och betala hyra själv, mat och allt däremellan. 
Det är så jävla skrämmande så jag väljer att blunda ett tag till och skjuta undan dom tankarna, bara ett litet tag till. 
 
Hur som helst. 
Studentkryssningen, studentresan till Ayia napa, studentbalen, studentveckan & självaste studenten. 
Alla dom 5 sakerna som vi sett fram emot hela detta halvår, är nu avklarade, gjorda och ligger bakom oss och jag önskar fan att jag kunde få spola tillbaka tiden och göra om allt igen för fan vad roligt det har varit och fan vad jag aldrig mer kommer få göra om samma sak. 
 
Trots att studentkryssningen bestod av en evighets köande både in till båten och till självaste taxfreen där inne så gjorde det upp till dom roliga festerna i alla hytter, det bokstavligt talat gungande dansgolvet på båten då det vågade som mest ute på havet och trots att jag och Emma missade karaoken med en sekund så hade vi så jäkla kul och jag tror vi gick och la oss halv nio på morgonen och det får säga sitt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Studentresan till Ayia napa behöver jag nog inte ens förklara vad den bestod av, meningen eat sleep rave repeat säger ganska mycket för den veckan. Men vi lyckades även få med en hel del solande & badande, en liten roadtrip till otroligt fina klippor där vi badade och en utav europas finaste stränder, vi  lärde känna nya underbara människor, vi åt <god mat3 och vi NJÖT av livet. Alltså jag skojar verkligen inte, denna resa är någonting som jag ångrar minst av allt jag gjort i hela mitt liv och jag längtar fan tillbaka för fan vad underbart och roligt det var trots att jag de två sista nätterna låg och grinade pga av en djävulsk förkyldning som drabbat hela jäkla gruppen haha och jag ville dö så var det så jävla värt det. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite oklart vad Fredrik skrev här egentligen..?
 
 
 
 
 
 
 
Studentbalen var fin, jag kunde inte blivit nöjdare med platsen vi var på, utsikten var fin, människorna var fina, maten var god och det slutade med shots och mycket dans. (Och till slut popcorn till ett halvt seerieavsnitt när jag kommit hem) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och så till självaste studentveckan, som jag trots att jag "bara" drack under måndag, tisdag & fredag är himla nöjd med. Och faktiskt så tyckte jag att måndagen och fredagen var roligast och jag kan heller inte sluta le vid tanken åt att min klass, som kaosat ganska så rejält det sista året, hade så jäkla kul tillsammans under fredagen då alla bara kunde släppa allt. Fan vad kul vi hade. Och trots att jag samma morgon som studendagen insåg att min klänning egentligen var alldeles för kort och att jag såg fet ut i den så var detta en väldigt bra dag. 
 
 
 
 
 
 
 
Allt detta babblande får mig även att inse att häften av 2015 har redan gått. DET är sjukt. För det var nyss som jag och Emma på nyår bestämde oss för att fira nyår själva i lägenheten med en trerätters middag som vi till och med stolt lagat själva och med singstar och dansade och skrikande och jag har nog aldrig haft ett roligare nyår?? Ett halvår sedan vi gick ut på bryggan för att kolla på raketerna och träffade fina människor. Ett halvår sedan det blev fest i våranlägenhet efter tolvslaget och grannen blev mer än förbannad, haha. 
När jag tänker efter så har 2015 varit ett himla bra år ändå. Kämpigt minst sagt, men bra. Jag har hunnit med många saker för första gången i mitt liv och det är jag glad för. 
Nu är det som sagt bara andra häflten av 2015 kvar och det är både skrämmande och spännande och jag hoppas att det leder till någonting bra. 

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela