Fanny Thorsberg

Försöker depserat få klart mitt tal i svenska nationella..

Publicerad 2015-03-28 23:29:17 i Allmänt,

Jag skriver så att fingrarna bara domnar bort på mig en lördagskväll som denna då jag desperat sitter och försöker få klart mitt tal i svenska nationella fast än jag är alldeles för trött vid den här lagen. 
Dagen har spenderats med kalas för Maja i Sandviken, jag har övningskört vilket jag inte gjort på något som känns som nästan 100 år, och jag har ätit middag med min familj och så. 
Av någon dum anledning vill inte min mobil föra över bilderna från allt bra som hänt i mitt liv på sistonde som jag liksom vill dela med mig av här till datorn så det får bli lite tråkiga bildfria inlägg tills dess att den gör som jag vill. 
Imorgon ska jag jobba och sedan åka tillbaka till Rättvik, längtar tills jag jobbar klart och får vara ledig 2 helger i rad + välförtjänt och behövligt påsklov innan slutspurten. 
Japp, nu ska jag sova godnatt fellas 
 
 
Bjuder på en bild från i somras för att detta inlägg inte ska bli HELT bildfritt, och för att jag aldrig ens sett bilden förut lol 
 

FRIDAY

Publicerad 2015-03-27 12:52:37 i Allmänt,

Äntligen Fredag igen, trots att det varit en väldigt kort skolvecka för min del då jag var i Stockholm tisdag-onsdag och sedan ledig torsdag så är det otroligt skönt att pusta ut lite i alla fall. Fast för min del vet jag inte om det blir så jättemycket av att pusta ut då jag måste skriva klart och öva in mitt tal inför svenska nationella som jag ska ha på måndag, göra klart lite andra skolarbeten och jobba på söndag. 
Nu tänkte jag gå och träna lite sen tar jag helg! 

Solförmörkelse, kylskåp & The script

Publicerad 2015-03-23 12:58:37 i Allmänt,

I fredags vankades det solförmörkelse som jag tror många var lika exalterade för som dom blev lika besvikna över pga. det det kassa vädret vi fick som gjorde att man knaaappt kunde se det.. 
Men på vägen till matsalen stannade jag och några klasskompisar och konstaterade att man kunde se lite, och ja det var rätt coolt, Emma tog en bild som jag förstörde och sen var det inget mer med det. 
Efter skolan var jag och Emma hem och pyntade något som numera är världens snyggaste kylskåp och såhär blev reslutatet:
 
 
 
 
 
Kan även passa på att meddela detta: 
 
Och ja tweeten säger väl det mesta, som jag har väntat och läntat och räknat dagar och imorgon är det dags, men min allra bästaste käraste soulmate 💞
 
 

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela