Fanny Thorsberg

Kort skolvecka för min del!

Publicerad 2015-03-09 18:49:48 i Allmänt,

Efter nästan två veckors lov har det inte varit det lättaste att komma igång med allting igen.. Har varit otroligt trött i skolan men nu börjar jag nog att komma igång liet igen. 
Mycket har hänt sedan jag skrev sist, vi har firat 100 dagar kvar till studenten (som numera är 95) med middag på big street med ett gäng sköna människor, har hunnit med tjejkväll och varit på kupolen, mysfika ute på bryggan med fint folk och även att heja på min storasyster genom öppet spår!
Älskar verkligen vädret nu, så underbart vårväder, blir så deprimerad när det är kasst väder alltså.
 
Just nu känner jag mig lite småstressad över en hel del, nationella är ett rätt bra exempel som vi ska ha i svenska snart. Ska alltså skriva ett argumenterande tal, med "temat" Det var en gång, känner mest jaha? Ok. 
Nu ska jag i alla fall göra mig något litet att äta och sen ska jag försöka att ta mig till gymmet, vi får se hur det går, känner egentligen mest för att lägga mig och sova men det får jag göra sen, går nämligen bara i skolan till onsdag idag vilket är hur skönt som helst, känner hur bortskämd jag börjar bli med att ha ett sådant slappt schema hela tiden, så fort det kommer någoning som gör att man lär gå längre eller när det blir en hel vecka känns det såå jobbigt haha.. 
 
 
Lite vackra bilder från mina senaste veckor! ↓
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela