Fanny Thorsberg

Gymnasiearbete osv

Publicerad 2015-05-21 22:41:39 i Allmänt,

Idag har vi alltså setat och jobbat konstant med våra gymnasiearbeten från 08.30 till 17.30, med endast ca en halvtimmes lunch. Kan då lätt konstatera att det är längsta skoldagen det här året då vi verkligen jobbat under hela tiden också, och kan även konstatera ett EN dag är på tok för lite för att få göra i ordning sin redovisning till gymnasiearbetet. 
Trots att vi jobbat hela dagen med det så sitter jag ändå här och försöker finslipa lite på det innan det är dags att sova, blir liksom aldrig helt nöjd vilket är så frustrerande eftersom jag vet att vi hade hunnit mer om vi hade haft mer tid på oss. 
 
Kvällen har i alla fall trillbringats åt mys hemma hos Fredrik, promenad på långbryggan och mys på internatet tillsammans med Emma, Fredrik, Robin & Rick, snacka om att dessa människor kan få en på helt andra tankar för ett tag haha, dom är bra dom. 
 
Vad jag inte förstår nu är vad tekniken vill mig, min dator har helt från ingenstans blivit jätteseg och min mobil ska vi inte ens tala om???? Kommer knappt inte på fanskapet, hoppas verkligen inte att den går sönder sådär lagomt tills det är dags att åka till Ayia Napa så man inte kan ta några bilder, vore ju grejjt. 👍
 
Nej nu ska jag fortsätta med det sista inför imorgon sen sova, hadeee 
 
 
Bild från de senaste dagarna i Orsa på rovdjurparken 

Skitväder

Publicerad 2015-05-19 18:04:39 i Allmänt,

Man tycker ju att nu när det är 19:de maj att solen kan börja komma fram lite istället för att det ska blåsa och regna hela tiden. Vädret är helt cp och jag blir arg, i morse var det strålande sol och jag höll på att svettas ihjäl när jag gick till skolan, när vi kom upp till Orsa så höll jag på att frysa ihjäl för det blåste så jävla kallt och nu har det spöregnat sen tre. 
 
Håller som sagt hus i Orsa på rovdjursparken just nu där vi håller på med vårat gymnasiearbete som startat imorgon då vi ska göra en etoligisk studie på djuren som vi sedan ska redovisa. Vill bara få allt överstökat och bli klar med allting och bara njuta. 
 
 
 
 
 

Funderingar kring allt angående framtiden

Publicerad 2015-05-18 23:09:17 i Allmänt,

Nu är det alltså en minde än en och en halv vecka kvar till vi åker till Ayia napa och jag tror jag längtar ihjäl mig, ska bara bli så skönt att få åka iväg och njuta i solen och partajja när gymnasiearbetet är klart, ska bli så skönt att bara få komma bort i en vecka. 
 
Det är så sjukt lite kvar nu, så sjukt lite. Ska jag vara ärlig så vet jag inte om jag gillar det eller inte. Det är skrämmande att man inte kommer att ha skolan där som en trygghet längre, skrämmande att det är nu det gäller att skaffa jobb och flytta hemifrån på riktigt, försörja sig själv och allt dedär. Aaaaah nej blir galen när jag tänker på det haha, tänker alldeles för mycket, vart kommer jag jobba? Kommer jag fastna i min hemort? Vart kommer jag bo? Hur? Vilka kommer jag umgås med??? Haha det är så många frågor som kretsar omkring i mitt huvud som bara tiden kan svara på. 
 
Idag har vi i alla fall fiskat, jag Emma & Jesper. Det var roligt och mysigt men vi fick ingen fisk så lite tråkigt var det också. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av walking dead sen sova, godnatt påeeer! 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela