Fanny Thorsberg

Funderingar kring allt angående framtiden

Publicerad 2015-05-18 23:09:17 i Allmänt,

Nu är det alltså en minde än en och en halv vecka kvar till vi åker till Ayia napa och jag tror jag längtar ihjäl mig, ska bara bli så skönt att få åka iväg och njuta i solen och partajja när gymnasiearbetet är klart, ska bli så skönt att bara få komma bort i en vecka. 
 
Det är så sjukt lite kvar nu, så sjukt lite. Ska jag vara ärlig så vet jag inte om jag gillar det eller inte. Det är skrämmande att man inte kommer att ha skolan där som en trygghet längre, skrämmande att det är nu det gäller att skaffa jobb och flytta hemifrån på riktigt, försörja sig själv och allt dedär. Aaaaah nej blir galen när jag tänker på det haha, tänker alldeles för mycket, vart kommer jag jobba? Kommer jag fastna i min hemort? Vart kommer jag bo? Hur? Vilka kommer jag umgås med??? Haha det är så många frågor som kretsar omkring i mitt huvud som bara tiden kan svara på. 
 
Idag har vi i alla fall fiskat, jag Emma & Jesper. Det var roligt och mysigt men vi fick ingen fisk så lite tråkigt var det också. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av walking dead sen sova, godnatt påeeer! 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela