Fanny Thorsberg

Två veckors praktik avklarade

Publicerad 2015-05-08 23:15:00 i Allmänt,

Har nu två veckors praktik avklarade och nu är det bara en kvar! Det har alltså snart gått tre veckor? 
Känns ju som att det var igår jag satt och nojade mig över att åka iväg från allt på praktik i tre veckor, men nu är det bara en vecka kvar sedan är jag klar. Det är löjligt vad tiden går fort, efter detta är det liksom bara en skolvecka som inte ens kommer vara en vanlig skolvecka, vi kommer att vara på björnparken för att göra en etologisk studie till vårat gymnasiearbete, och veckan därpå åker vi till Ayia napa, sedan är det bal direkt när vi kommer hem och därefter studentveckan, hur sjukt är inte det?!??
 
Är just nu hemma i Hedemora och ligger i min säng och myser, så himla skönt att få lägga sig i sin egen säng och inte i husvagen som vi bor i när vi är i Eskilstuna haha. Imorgon blir det pardeeey med mina bästa vänner här i Hedemora, eftersom det är marknadshelg så är det tradition sedan, tre år tillbaka om jag inte har helt fel (?) att gå ut på marknadshelgen och detta år är inget undantag! 
 
Nu är jag bara sjukt trött och sliten efter denna vecka så ska nog kolla något avsnitt av walking dead sen sova.
 
Har inget internet på campingen som vi bor på så har ca ingenting alls att göra efter jobbdagarna, blir liksom bara att man sätter sig och slappnar av det första man gör när man kommer "hem", jag lyckas vanligtvis slumra till i en halvtimme/timme haha, sen äter man och gör matlåda och väntar på at klockan ska bli i alla fall halv nio så att man kan få gå och lägga sig. 
Finns inte speciellt mycket att göra när man inte har något internet förutom på telefonen men har knappt någon ork till det heller, blir så s j u k t slut efter en heldag full med jobb och slit, men roligt är det att få ta hand om djur! 
Har i veckan klappat på en liten flodhästbebis som jag är helt kär i, världens sötaste som heter Olivia! ↓
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: lydde

Publicerad 2015-05-09 12:27:19

sen FEM år tillbaka ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela