Fanny Thorsberg

"Det trodde man verkligen inte, alltså det trodde man verkligen aldrig skulle hända"

Publicerad 2015-09-05 02:33:39 i Allmänt,

Jag vet att jag har sagt det för många gånger nu, men alltså så SJUUUKT mycket kan hända på bara mindre än ett år, så himla himla oförutsägbara saker kan hända. Saker man verkligen trodde aldrig eller ens kunde hända. Alltså gå aldrig och tro att det aldrig kommer hända för förr eller senare så kommer det antagligen att hända ändå. 
Människorna man trodde alltid skulle finnas där och som alltid skulle tro på en finns plötsligt inte där, och inte deras förtroende heller. Det kan vara som bortblåst på en dag. 
Ett från börjar pyttelitet beslut kan avgöra så mycket längre fram. Så himla mycket. Inte trodde väl jag att mitt beslut att äntligen få vara med den som gör mig lycklig skulle få min bästa vän för livet vända ryggen åt mig? Min riktiga soulmate, alltså verkligen. Personen som ställde upp på allt och som fick mig till en så himla mycket bättre och roligare människa. Den enda personen som fick mig att släppa på alla spärrar. 
Jag undrar vad du gör och hur ditt liv är. Jag undrar om du saknar mig eller om du inte tänkt på det så mycket. 
För ska jag vara helt ärlig så har inte jag gjort det så mycket, tänkt på det alltså. Men när jag väl gör det, gå det så djupt in hjärtat så det bara skär i allt som finns min kropp. Det är nog därför jag inte tänker på det så mycket. 
 
Alla förändras, hela tiden, varje dag, efter varje beslut, efter varje handling, varje minut och varje liten sekund. 
Men det betyder inte att man fortarande inte är densamma som förut. Alla växer upp någon gång, alla hittar det eller den som dom vill leva för förr eller senare, och klart att det kan förändra än, men man blir inte en annan människa för det. Jag tror på att något som en gång funnits där kommer alltid finnas kvar där någonstans, det försvinner inte bara. 
Man måste acceptera människors val och sätt att välja att leva på. Man kan inte hålla på och vända ryggen till så fort det blir annorlunda på grund av en annan människas sätt att leva på. 
Jag vet att du en dag kommer att förså,en dag kommer du själv vara där och då kommer du förstå. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela