Fanny Thorsberg

Året 2014

Publicerad 2014-12-28 02:21:00 i Allmänt,

Tänkte vara lite trevlig och slänga in en sån där nyåresumé men det får bli en liten kortare sådan denna gång, brukar annara lägga upp den veckor senare (de få gånger jag ens har orkat fortsätta med den) för att det tar så lång tid för en seg människa som mig. 

Beskriv året med tre ord.
Svar: Jobbigt, underbart, lärorikt framförallt.

Bästa köpet?
Svar: Kan nog ha varit mina råttor haha.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?
Svar:  Medina – Se på mig nu  & John De Sohn – Wild Roses - Radio Edit framförallt, får liksom sånadär otroliga flashbacks-känslor av de låtarna från i somras då jag och Emma var ute på våra galenskap. Men även The Proclaimers – I'm Gonna Be (500 Miles)  jäklar var vi lyssnade på den på Bråvalla och jäklar vad vi sjöng och jäklar vad kul vi hade där under vårat lilla tält med en skylt gjord av tre plasttallrikar som beskrev vårat campnamn med en svart text där det stod: Klunkedal. 

 Jävlar vad bra den här bilden är. 

Vem har du umgåtts med mest?
Svar: Emma Wanfors utan tvekan sen självklart mycket med andra vänner som några från min klass, lite kompisar hemifrån då & då, och självklart Nathalie som jag bor med då. :) 

Har du haft ett förhållande under 2014?

Svar: Det har jag inte.

Vart reste du under 2014?
Svar: Tyvärr ingenstans utanför Sverige, men jag har då lyckats med att besöka i alla fall några platser i Sverige som jag inte varit på förut som tex. Skåne då jag var där på praktik, jag och Karolina passade även då på att åka ner till Smygehuk på en liten mysig roadtrip där vi åt och sprang ut en snabbis på Sveriges sydligaste punkt bara för att.  Vi var även till Malmö över en dag vilket jag aboslut inte ångrar, fastnade lite för Malmö, så otroligt fint. Och sedan var vi ju ner på Bråvalla också, då tog vi bilen och klarade oss hela vägen utan att köra vilse med gps:n, det trodde jag verkligen inte om mig och Emma, men vi kan vi också! 

 
 
Bild från Malmö. 

 

Vad var din största tabbe 2014?
Svar: Jadu, alltså alla gör vi misstag hela tiden, varje dag även fast det bara är pyttepytte små misstag så gör vi alla dom, och jag försöker att inte ångra mina för då får man bara ångest och blir deprimerad, jag tänker i stället att sånt händer samtidigt som jag lär mig utav det och jag tror att det är en del utav det som ska vara meningen med livet. 

Vilka ser du som de största händelserna under året?
Svar: Helt klart Bråvalla & Classic carweek, kanske inte största men absolut roligast! 

Har du blivit bättre på något?

Svar: Jag har blivit bättre på att hantera olika saker bättre, mycket bättre.

Vad var extra dåligt med året?

Svar: Ja det lär väl kanske vara att jag glömde min stackars vandrande pinne i bilen så han frös ihjäl.. hemsk var bara förnamnet. 

Vad var extra bra?

Svar: Måste verkligen säga mina vänner som alltid har funnits där för mig i både vått och torrt, alltså alltid. Inser verkligen vilken jäkla tur jag har som har fått just dom vännerna. Så CREDIT till er ♥

Lärde du känna några nya människor?
Svar: Har lärt känna mycket nya människor detta år, några har jag lärt känna bättre och några helt nya och underbara människor.

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?

Svar: Det gjorde jag. 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Svar: Men självklart mina vänner.

Vad var din största framgång på jobbet 2014?
Svar: Måste väl vara att jag fick jobb på munkbohemmet under sommaren och sedan fick fortsätta att jobba där, alltid något!

Största framgång på det privata planet?

Svar: Jadu, att jag lärt mig av mina egna misstag, verkligen. Även om vilka som är mina riktiga som jag håller tätt intill mitt lilla hjärta. 

Vem saknade du?
Svar: Har saknat mina kompisar i Hedemora extra mycket detta år, har ju haft egen lägenhet vilket  innebar att jag blev kvar i Rättvik över helgen mycket oftare. 

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Svar: Jag tänker acceptera mig själv och situationen och inse att det bara är att gå vidare med ett leende på läpparna för så småningom kommer det någonting bra igen. 

Tror du 2015 kommer bli lika bra?

Svar: Jag tror att 2015 kommer bli underbart, nu vill jag inte ha för höga förhoppningar eller så men jag för det men det är ju faktiskt år 2015 som jag kommer att ta studenten, vilket innebär studentkryssning, studentvecka, och sedan har ju jag och Emma lite planer efter skolan också så ja, jag vågar faktiskt hoppas på att 2015 blir ett fantastiskt år. 

Vad kommer du sakna från 2014?
Svar: När jag har tagit studenten: Rättvik, jag kommer sakna allt med Rättvik, skolan, lägenheten, friheten med att bo själv framförallt, min klass, alla djur, bryggan som alltid finns där de kvällar jag förlorat mig själv i mina egna tankar, att sitta högst upp i slalombacken och kolla på stjärnorna, bowlingen, allt. Förstår inte hur en så pluttig stad kan betyda så mycket. 

 

Vad önskar du att du gjort mer?
Svar: Tagit vara på saker. 

Vad spenderade du mest pengar på?
Svar: Måste nog säga alkohol och kläder. 

Och så slutligen; dina planer inför 2015?
Svar: Som jag sa innan så har jag och Emma lite planer efter studenten sedan får vi se. 

Vad vill du säga till dig själv inför 2015?
Svar: Ta vara på ditt liv. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela