Fanny Thorsberg

Hej & hå

Publicerad 2014-07-21 01:12:12 i Allmänt,

Nu känns det som att sommarlovet börjar sätta igång (tog bara halva innan det hände) 
 
Sedan jag kom tillbaka från Bråvalla så har veckorna för de mesta gått åt för jobb, sedan har jag hunnit med två spontana utgångar, 2 krogenutgångar, en logfest & en inflyttningsfest. festfestfest haha. men fan så kul det har varit! 
Förra helgen var jag på inflyttningsfest aka tjejfest hos min syster, vi körde ölspel, fikade, spelade kubb, stukade fötter och shotade innan det var dags för halvan, där var det fullt med folk eftersom att dagen efter (lördag) så startade fotbollscupen, så i princip alla fotbollslag var på halvan och det var fullt ös. 
 
På lördagen drogs det först igång med fotbollscupen som jag faktiskt inte orkade gå och kolla på, tog mig tiden att större delen av kvällen göra mig redo för logfesten som jag skulle på tillsammans med Maja ute i Pershyttan, dom hade arrangerat det hur bra som helst och det var jättekul, så härligt när det äntligen har blivit lite riktig sommar och man kan festa ute(!!) 
 
I fredags, jobbade jag till fyra och jag var så jäävla opepp på att jobba så visste knappt vart jag skulle ta vägen. Meeeen när jag äntligen fick sluta och kände att jag kunde dö lycklig visste jag inte att kvällen bara skulle bli bättre. Jag och Ebba körde en spontanare och åkte vagn & traktor till Säter med massa folk, disco på vagnen med massa lampor och rökmaskin. Enda gången jag och Ebba hoppade av den där vagnen var förmodligen när vi skulle kissa och äta haha! 
 
Någonstans däremellan så har jag firat mormor som fyllt år, vairt ut på krogen med Emma, Alice & Erica, hälsat på moster och lillkusinen, övningskört, pluggat, badat,  myst och lite sådana saker som man gör på sommaren. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(ganska härlig bild sådär mitt upp i vinnarögonblicket)
 
 
 
 
bästa kusinisarna! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag mest bara solat hela dagen och varit ute på en kort liten roadtrip med mamma, pappa & julia, var till en början meningen att vi skulle spela minigolf i Husby men det hade stängt, så istället åkte vi runt på till massa småställen och kikade, mysigt! 
Imorgon åker jag och mina fina systrar ut till dammsjön för massa sol & bad, MYS! :D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela