Fanny Thorsberg

Motgångar, vad är det?

Publicerad 2014-11-08 01:51:31 i Allmänt,

Ibland går livet åt rätt håll, ibland inte. Just nu gör det inte det, inte mitt liv i alla fall och jag kan lätt erkänna att jag just nu känner mig typ sådär jätte avundsjuk på alla dom som faktiskt är glada på livet just nu, dom som har den där underbara perioden som man aldrig vill ska ta slut eller aldrig ens lägger märke till att man har. Förs den är borta, typ som med allt annat här i livet. 
Tonåringar. Är det såhär det är att vara "tonåring"? Konstigt nog känner jag mig inte riktigt som en tonåring längre men det är jag ju, jag är ju heller inte vuxen än. Men jag inser ganska snabbt att alla dessa motgångar har varken med tonåren eller att vara vuxen att göra, motgångar är bara motgångar och dom kommer alltid att finnas och dyka upp i samma dåliga situationer fast man inte ens bett om det, hela livet kommer motgångarna att fortsätta försöka sätta stopp för oss. Men är det ett test kanske? Ett test på livet, hur man tar sig egenom allting, om att lära sig hur saker och ting funkar? 
Jag vettefan, det enda jag vet är att jag tycker absolut inte om motgångar, vem gör det? Men jag inser samtidigt som jag sitter här och skriver att man måste lära sig leva med det, man måste lära sig att hantera det. Fan att jag aldrig har tänkt på detta förut? Blunda ta ett djupt andetag och slå tillbaka, du kommer inte vinna varje gång Fanny men du kommer få igen så mycket mer än att bara ge upp och gömma dig tills det kommer någonting bra igen, för den perioden är bara så otroligt jobbig när man bara går och väntar, så gör inte det. Genom att slå tillbaka och visa att jag kan kanske det kommer någonting bra, ja det gör det. Antingen kan jag förlora och lära mig av det, eller så vinner jag och allt känns bra igen. Så ge fan i att bara ge upp, hur jävla mycket man än vill, hur många motgångar som gång på gång på gång bara slår dig i ansiktet ge fan inte upp, var stolt och visa att du kan. Och ibland kan du inte göra allt men du kan alltid göra någonting, och någonting är bättre än ingenting. 
 
Godnatt. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela