Fanny Thorsberg

Marknadshelg i Rättvik

Publicerad 2014-10-06 00:43:42 i Allmänt,

Denna helgen blev ju, precis som jag trodde - en helt jävla sjukt cpbra helg. 
Fredagen kunde absolut inte ha gått bättre, inflyttningsfesten blev en succé och bowlingen ännu bättre. 
Men allt går mot sitt slut precis som fredagskvällen började att göra och det var dags att börja dra sig hemåt, då personalen inte hittar min väska som jag lämnat in i garderoben. Dom letar och jag fick gå in och leta och vi fick vänta tills alla hade dragit för att se om det blev någon väska kvar som kanske skulle vara min. 
Vi satt nog i lite mer än en timme och väntade då alla till slut hade kommit ut och det fanns en väska kvar, men inte min. 
Så ja jag blev ganska så förstörd, orolig och framförallt upprörd över att min väska med 650 kr kontant i, två jackor, nyckeln till min lägenhet samt tagg till gymmet osv. som var i min väska, var borta. 
 
Men som tur är så finns det ju helt underbara personer i denna värld också för morgonen därpå fick jag ett telefonsamtal av en tjej som hade fått med sig min väska hem, hon hade alltså fått numret till min väska på bowlingen på något jävla sätt och stått och försökt att säga att det inte var hennes väska men fått tillbaka som svar att "det måste det vara" haha. 
Jag fick i alla fall tillbaka min väska nästan 10 minuter senare efter att hon hade ringt mig och allting var till min stora feta glädje kvar! 
 
Självklart så ringde jag till bowlingen samma dag och "krävde" att jag och Emma skulle få gratis inträde till bowlingen på lördagen, vilket vi fick! ;) 
 
Lördagen blev också helt awesome, kanske lite lugnare då jag var lite seg sedan fredagen men inte så lugn ändå haha! 
Idag har vi bara myst och gått på marknad, ätit bakiskäk, fått hem våran nya lilla familjemedlem som Nada ska träna upp till en fin polishund, så söt så jag tror jag dör (!!!!) vi har okså chillat hos Johannes och kollat lite på Vampire diaries, bra bakisdag med andra ord! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela