Fanny Thorsberg

Studentkryssningen

Publicerad 2015-02-25 14:34:00 i Allmänt,

Är nu hemkommen från studentkryssningen och känner att dagarna gått väldigt fort nu helt plötsligt, sitter och lyssnar på Ed Sheeran och kommer på mig själv med att tänka att det bara är början på veckan och att vi har en hel vecka kvar att njuta av innan skolan börjar när jag sedan kommer på att det är onsdag och imorgon ska jag och kolla på VM med pappa, sedan ska jag jobba både lördag & söndag, och i nästan samma ögonblick som jag inser det så kommer jag på att jag borde göra mina läxor innan skolan börjar igen. Helt plötsligt var det inte alls mycket kvar av denna vecka och jag hade inte längre mycket tid alls till att slappa, egentligen. 
 
Anyway, studentkryssningen var kul, när jag tänker efter har jag lite svårt att sammanfatta den, vi dansade och sprang runt i olika hytter, åkte hiss, sprang i trappor, letade efter varandra, sjöng, drack och träffade människor man kände i stort sett hela tiden. Det kan nog ha varit det bästa, vart man än gick så träffade man någon man någon bekant som man antingen drog och dansade med eller bara gav en snabb kram till för att sedan springa vidare. Kan vara lite besviken på alla grejer som vi hade planerat som inte blev av, tex. att sjunga karaoke. Man tänkte liksom att vi ska bara dansa en liten stund till och sedan var klockan felt plötsligt 4 och vi hade nästan inte gjort någonting annat. Men självklart hade vi hur kul som helst ändå med mycket skratt tack vare bra och roliga människor! 
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv, borde gå och duscha och jag borde diska. Men just nu känner jag för att bara ligga kvar i sängen och kanske försöka göra lite läxor. 
 
Tänkte sammanfatta med lite bilder från veckan, i fredags var jag på middag hos min syster tillsammans med mina kusiner, riktigt kul och mysigt var det, och sedan lite bilder från självaste kryssningen.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Önskar verkligen att jag hade tagit fler bilder, det är någonting jag har blivit sjukt dålig på och vilket man verkligen vill ha för det är så kul att kolla på sådär i efterhand haha.. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela