Fanny Thorsberg

Gymnasiearbete osv

Publicerad 2015-05-21 22:41:39 i Allmänt,

Idag har vi alltså setat och jobbat konstant med våra gymnasiearbeten från 08.30 till 17.30, med endast ca en halvtimmes lunch. Kan då lätt konstatera att det är längsta skoldagen det här året då vi verkligen jobbat under hela tiden också, och kan även konstatera ett EN dag är på tok för lite för att få göra i ordning sin redovisning till gymnasiearbetet. 
Trots att vi jobbat hela dagen med det så sitter jag ändå här och försöker finslipa lite på det innan det är dags att sova, blir liksom aldrig helt nöjd vilket är så frustrerande eftersom jag vet att vi hade hunnit mer om vi hade haft mer tid på oss. 
 
Kvällen har i alla fall trillbringats åt mys hemma hos Fredrik, promenad på långbryggan och mys på internatet tillsammans med Emma, Fredrik, Robin & Rick, snacka om att dessa människor kan få en på helt andra tankar för ett tag haha, dom är bra dom. 
 
Vad jag inte förstår nu är vad tekniken vill mig, min dator har helt från ingenstans blivit jätteseg och min mobil ska vi inte ens tala om???? Kommer knappt inte på fanskapet, hoppas verkligen inte att den går sönder sådär lagomt tills det är dags att åka till Ayia Napa så man inte kan ta några bilder, vore ju grejjt. 👍
 
Nej nu ska jag fortsätta med det sista inför imorgon sen sova, hadeee 
 
 
Bild från de senaste dagarna i Orsa på rovdjurparken 

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela