Fanny Thorsberg

för sisådär 3 år sedan och nu

Publicerad 2015-09-05 02:32:07 i Allmänt,

Trots att skolan har satt igång igen så känns det som att jag fortfarande sitter och väntar på att det ska bli min tur att få komma tillbaka. Känner mest just nu att jag måste hitta någonting att leva för, någonting som får mig att inse att jag har gått ut skolan och inte kan sitta hemma hela dagarna och bara vänta. Någonting som kickar igång mig och som får mig att börja leva. Typ. 
Det är sjukt ändå, hur mycket som kan förändras på så kort tid. Nästan lite läskigt. 
För bara fyra månader sedan hade jag allt planerat, jag visste precis vad jag skulle göra och vad jag ville göra, det fanns liksom ingenting annat än det. 
Självklart är det tråkigt att detta inte hände, men antagligen fanns det en anledning till det också, och jag vet att jag kommer genomgå det ändå. 
 
Sitter i alla fall och lyssnar på Bon Iver nu, absolut den bästa finaste musiken som finns.
Sitter och tänker att för ett år sedan flyttade jag och Nathalie in i en lägenhet i Rättvik för att påbörja vårat sista är i gymnasiet. 
Sitter och försöker komma ihåg alla härliga underbara stunder jag har haft under dessa 3 år. 
Sitter och är lite ledsen för att jag faktiskt aldrig kommer få uppleva det igen, inte exakt samma och jag blir så sjukt frustrerad. Vill verkligen spola tillbaka tiden till 2012 när jag och Nathalie var överallt och ingenstans i Rättvik för att utforska den nya staden som vi skulle spendera 3 år i och som vi älskade så fort vi satte foten där. 
Jag visste att där skulle jag trivas. 
Och tamefan vad jag hade rätt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FANNY

Lång, glad, sprallig tjej med mycket humörsvängningar. Välkommen till min vardag!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela